Godkväll!

Varmaste dagen idag, närmare 40 grader i solen och inte mycket svalare i skuggan. Tack och lov har det blåst lite i alla fall, bättre än vindstilla som igår. 🙂
Dagen idag har inte varit mycket annorlunda än igår. Efter en utmärkt frukostbuffé (där Oskar vågade krama Lollo med pappa som stöd), blev det lite pooltajm fram till lunch. När Oskar sov passade jag på att blogga lite, simma 0,5 km i motionsbassängen samt läsa lite. Micke låg i soffan och tittade på BO och läste.
I eftermiddags blev det lite mer poolbadande (det är för varmt för att hitta på något annat) och efter lite vilande på rummet åt vi middag på À la carte-restaurangen på hotellet. God mat men återigen blev Oskar färdig före oss och en aning otålig, ville inte vänta på oss…
Efter ett litet framträdande av Lollo var det sedan dags för kvällens barnunderhållning i Lime Bar; Teen Idol. Superduktiga barn som vågade gå upp på scenen och sjunga! Bubben diggade massor och mamma och pappa drack varsin drink. Oskar fick självklart också eget glas med sugrör, med mjölk i. 😉

Nu sover han och vi sitter framför tvn, precis som hemma. 😉

Puss!

 

 

Lollo in action 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.