Snabb uppdatering

De senaste veckorna har varit lite smärtfyllda för min del, därav inget skrivet i bloggen.
Jag fick en otrolig spänningshuvudvärk för ett par veckor sedan. Efter ett tag kopplade jag det samman med min ovanligt spända nacke och alla muskelknutor i axlar och övre rygg.
I onsdags fick jag så nog, bara tanken på att spendera en vecka nere på Cypern med konstant huvudvärk fick mig att boka tid för kostnadsfri undersökning hos en kiropraktor på Kenzai inne i centrum.
På lunchrasten i torsdags gick jag dit och fick konstaterat att det är väldigt spänt i nacke och axlar, dessutom några stela leder.
Igår eftermiddags var jag på första behandlingen och oh my god vad det var skönt!  :040: Han knäckte mig rejält, både i nacke och axlar men det kändes skillnad direkt efteråt. Jag har alltid varit lite skeptisk mot sådant men inte nu längre.
Jag känner mig redan rörligare i nacken (jag var på väg mot nackspärr) och trots ömhet har jag inte lika ont i huvudet som innan i veckan.
tisdag ska jag dit igen, sen får vi se om det behövs fler gånger.

Igår började jag min fem veckor långa semester, så fruktansvärt skönt!! Våren har varit helt kaosartad på jobbet så det ska bli riktigt härligt att få vara långledig.
Ikväll flyger vi förhoppningsvis ballong över stan medan Oskar är hos farmor och farfar. Can’t wait! :032:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.