Fridays!

Det ska vara fyra mozarellasticks, kom på först när vi börjat att jag skulle ta kort. :037:

Nu är jag nästan ifatt dagsläget! Det går långsamt framåt. :031:

I lördags åkte jag och Annika in till stan. Från början var det tänkt att vi skulle haft Anna med oss också men hon kunde tyvärr inte följa med denna gången.
Jag hade beställt klipptid hos min frissa i Solna vid kvart i tre och Annika hängde på redan då. Vi åkte hemifrån vid halv två.
Efter frisörbesöket gick vi en sväng i Solna C och fortsatte sedan in till stan.
Det var helt ok väder men kunde varit några grader varmare. Det regnade åtminstone inte och man kunde sitta ute utan kofta en bra bit in på kvällen.
Vi hamnade på Fridays i Kungsan och precis som förra året när vi var där, lyckades vi tajma Thailandsfestivalen. Ett av uppträdandena hade de inte så långt från där vi satt, mysigt att få höra thaimusik och drömma sig bort en stund. :037:
Däremot var det inte så mysigt med det konstiga djuret som två människor klätt ut sig till, dansandes runt. Ni vet, ett sådant där den ena människan är framdelen och den andra är bakdelen. Det såg ut som en blandning mellan ett lamadjur och en älg/ren… Burr, jag hatar sådant, man vet aldrig vad som gömmer sig därunder! Ett annat exempel är alla Lisebergskaniner som ränner runt på Liseberg; till ungarnas förtjusning men min skräck. :017:
Nåväl, till förrätt blev det lökringar och mozzarellasticks, vilket nersköljdes med en helt underbar big apple mojito (alkohol till mig, alkoholfri till Annika eftersom hon har bebis i magen).
Sedan åt jag grillad kyckling/räkor och grönsaker tillsammans med ett glas rosévin. Avslutade med en cheesecake, som inte alls var så god som jag kom ihåg den.
Vi hade jätteskoj och jag glömde att fota både mig, Annika, den hemska thaivarelsen och resten av maten. Kan i och för sig bero på att jag glömde kameran hemma. Mobilkameran är inte så fruktansvärt skoj att ta kort med. :011:
Efter över fyra timmar gick vi därifrån, tog en sväng med spårvagnen ut till Waldemarsudde (längst ut på Djurgårn’) och tillbaka till Sergels torg. Det var ju en ny vagn som stod inne, då måste man ju hoppa på den och testa, bara åkt de gamla vagnarna innan. :037:
Strax innan midnatt var vi hemma igen, helt underbart när det inte är beckmörkt på natten trots den sena timmen!
Tack så mycket Annika, det måste göras om snart igen! :037:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.