Vardagslyx

Vardagslyx för en småbarnsmamma: fina naglar. Nyckelpigan gjorde succé på jobbet, såklart :031:

Innan Oskar föddes besökte jag Anna ungefär en gång i månaden för att få mina naglar fixade. Min ursprungliga nagelkvalité är inte mycket att skryta om, de skivar sig väldigt lätt och är väldigt klena.
Efter Bubbens ankomst blev det inte några fler besök hos henne och inte hos någon annan heller. Först och främst p.g.a. att hon bor på andra sidan stan (Västerhaninge) och för att jag inte hade någon aning om vem/vilka i närheten som var bra.
När jag för många år sedan testade första gången hamnade jag hos en riktig klåpare i Solna och det tog tid innan jag vågade mig på det igen (salongen som Anna jobbade på var tips från en dåvarande jobbarkompis).
Återigen fick jag tips från en jobbarkompis; Marikas Care of Beauty i Bålsta, och jag är jättenöjd! Det är Marikas dotter Andréa som gör mina naglar och hon är väldigt bra på det. :040:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.