Converse

Posén intog han själv så fort jag tog fram kameran. Sötbubbe :003:

För nästan exakt en vecka sedan lyckades jag äntligen buda hem ett par vita converse till Oskar på Tradera, och idag låg de i brevlådan när vi kom hem!  Jag har ju ett par sedan innan och vill gärna att älsklingen ska matcha sin mamma :037:
Skorna är nya (lappen satt kvar och levererades i kartongen) och inklusive frakt gick det på 270 kr. Billigare än hans andra gympaskor som jag köpte på Eurosko för några veckor sedan. Tradera is the shit! :038:
Nu måste nog dock mamma tvätta sitt par, de är inte riktigt lika vita som Bubbens. :031:

Tänkte försöka skriva ett inlägg utan sjukgnäll men vad fanken…! Det är så fruktansvärt irriterande! Dessutom verkar det som om jag är på väg att bli sämre igen. Efter ett antal dagar med bl.a. begynnande återkomst av smak- och luktsinne är det sen i eftermiddags borta igen. :035:  Just nu känns det som om vi kommer att vara förkylda resten av livet.
Jag skulle vilja ut och cykla (mer än vanligt :031: ) men när det fortfarande värker i bihålorna och näsan och halsen så känns inte det så jäkla lockande. Vill ju komma i lite bättre form tills vi ska iväg till Cypern. Jag är inte bikiniacceptabel för tillfället :027:

Så, färdiggnällt för idag.

Idag är det tre veckor sedan Toffsis drog iväg… Hoppas att hon är ok…

Sov gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.