Söndagsfika


Anna och Adele

Helgen har som vanligt varit mer eller mindre sjuk. Helt sanslöst att den jäkla förkylningen inte vill släppa greppet om någon av oss :039:
Imorgon är det i alla fall tillbaka till förskolan för Oskar och tillbaka till jobbet för Micke.
Personligen hade jag helst velat bädda ner mig under täcket och sova tills jag är frisk. Nu går ju tyvärr inte det, men får la försöka hålla ut till helgen. Även om den inte heller blir så mycket vila (antar jag) med tanke på att jag är gräsänka (Micke ska på golfhelg fred-sönd). :015:

I lördags körde jag iväg och shoppade lite alldeles själv, helt underbart med lite tid på egen hand!
Oskar hostade så våldsamt i lördags kväll att han kräktes ner hela sängen. Och det var inte lite kräk heller… Så, i söndags körde jag iväg till Ikea och inhandlade bl.a. ny madrass.
På eftermiddagen fortsatte jag måla Oskars utebänk och granne Anna kom över på en snabbfika med Adele medan Robert målade deras hus. Mycket trevligt! Och mycket blåsigt :024:

Positivt i all sjukdom är i alla fall att jag (och även kollegorna såklart) har fått semestern beviljad så vi slipper avboka Cypern av den anledningen åtminstone. Härligt! Fem veckors semester blir det i år; v. 28-32, nedräkningen har börjat! :040:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.