Grattis mormor!

Mormor och Oskar busar.

Lite i efterskott sådär… Älskade mormor/mamma Christina fyllde 56 år igår men det riktiga firandet blir först när vi kommer ner om ett par veckor.
Pinsamt nog hittade jag ingen nyare bild än en från januari… Kanske dags att ta kort på NÅGON annan än Oskar… :031:

Baciller och virus vägrar tyvärr lämna oss. Idag var Micke hos doktorn och fick penicillin utskrivet eftersom svullenheten i halsen vägrar släppa helt. Han hostar också, det låter fruktansvärt. Trodde han skulle kräkas häromnatten… :015:
Jag hade jätteont i halsen (igen!) igårkväll, lite bättre idag. Men mina bihålor håller på att knäcka mig! :039:
Har det inte blivit bättre över helgen går jag till doktorn (igen!) i början på nästa vecka.
Jag blir snart (ännu mer) knäpp(are)!
Oskar har nyst som en galning idag och fröken Bodil på förskolan såg en möjlig början till ögoninflammation (igen!) i eftermiddags. Hoppas bara det var p.g.a. blåsten eller något, han behöver verkligen komma dit och träffa sina kompisar.

Idag skulle finaste mummasnäckan Emelie kommit men det blev tyvärr inställt. Dock ringde hon mig innan ikväll och berättade att hon har fått jobb! Jag är otroligt glad för din skull, älskade snäcka!!  :003:
I och med de goda nyheterna gör det inte så jättemycket att hon inte kommer. Får la försöka få till något i sommar/höst :037:

Till sist kan jag säga att jag är otroligt tacksam över att Förskolans dag bara är en gång om året! Den dagen innebär nämligen firande med barnen på förmiddagen tillsammans med de andra två förskolorna i enheten samt gårdsfest med föräldrarna på eftermiddagen.
Missförstå mig rätt, det är riktigt roligt men man blir helt utpumpad efteråt av alla anspänningar.
Dessutom är jag ju egentligen allt annat än frisk just nu men med massa Panodil och förnekande gick det bra :024:
Om några veckor är det gårdsfest på Bubbens förskola, det ska bli riktigt trevligt att få vara på ”den andra sidan”, för en gångs skull! :040:

Imorgon är det fredag, igen! (Många ”igen” idag, dock bara det sista som är positivt. :037: )
Nu ska det sovas! Godnatt!
Puss!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.