Valborg

Fackeltåget

 

 

 

Bubben tyckte att det var varmt framför brasan, därav handen framför ansiktet :037:

 

Valborgsmässoafton spenderades hemma samt nere vid sjön med en hel del andra Rättarboda-bor.
Det började med fackeltåg från ungefär mitten av byn ner till sjön och sedan en rejäl brasa, de stackars björkarna bredvid blev nog rejält svedda. Det blåste en hel del men som tur var åt rätt håll (mot sjön och inte in mot byn).
Tyvärr hade det fina påskvädret rymt sin kos så det var lite småkallt när man inte stod nära elden.
Vi träffade på Anders och Lotta som vi knappt sett sedan vi var hos dem på middag i augusti förra året. Lilla Elin har hunnit bli storasyster till en söt liten pojke (minnet är bra men kort, har helt glömt bort vad han heter… :021: ).
Jag stod och pratade lite med ett föräldrapar som har sitt barn på min avdelning (inte mina närmsta grannar), och oj vad konstigt det kändes! Jättesvårt att bestämma mig för om jag skulle vara privat eller  ”officiell”, det blev något slags mellanting men det lär nog aldrig kännas riktigt naturligt. Möjligen när barnet slutat :031:
Jag har ju också närmsta grannarnas dotter på avdelningen men av naturlig förklaring känns det inte alls konstigt att prata/umgås med dem. I och med att vi kände varandra redan innan jag började jobba där känns det helt annorlunda. Som tur är! :037:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.