Gräsänka

Ikväll (och troligen hela natten och en bra bit in på morgondagen) är jag gräsänka. Micke är ute med sina kompisar och att döma av Facebook-fotona från deras Iphones så är det grabbkväll på hög nivå med pokerspel, tv-spel och alkoholhaltiga drycker  :037:

Dagen idag spenderades för min del mestadels i Oskars rum. Den gröna väggen är nu målad plus lite vitt som inte var målat. I lampans sken ser det bra ut, får väl se hur det ser ut i dagsljus imorgon :024:
Får lägga upp foto imorgon, Oskar sover i kontoret inatt eftersom det fortfarande luktar lite färg i hans rum. Vill inte syssla med foton och PS på lilla datorn när jag inte har ordentlig skärm och mus och platta :037:

Vi hann också med ett snabbt besök hos Mickes föräldrar på eftermiddagen, motorsågen lämnades kvar eftersom det ska fällas träd.
Oskar röjde fritt hos farmor och farfar, stackars katterna Zimon och Liza flydde fältet.

Imorgon hoppas jag på att vi kan sätta upp listerna i Oskars rum. Men med tanke på att Micke inte lär vara så pigg (och det behövs en hel del assistans från honom) så får det väl bli nästa helg :037:

Sov gott!

En reaktion på “Gräsänka

  1. Annette

    Najs med grön fondvägg. Grönt + brunt är färgen i Vides hörna med =) Kliar rejääält i fingrarna när jag läser om fixelitrix i hemmet. Så fort det blir lite ihållande värme är det undertecknad som hoppas ner i källaren och klinkar klart =)

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.