Grannfika och dusch

 

 

Bada badkar är sååå ute, nu är det bara duschen som gäller  :037:

 

Ännu en helg har passerat och jag har söndagsångest i vanlig ordning :024:

Igår var vi hos Mickes föräldrar i Täby eftersom hans mamma fyllde år i veckan. Det kändes inte längesen men det var fyra månader sedan Oskar träffade sina kusiner senast! Helt sanslöst vad tiden går fort! Förutom presenter till mamma/farmor/svärmor så blev det även julklappsbyte mellan kusinerna. Oskar fick ett par fina jeans och en skjorta/tröja. Alltid välkommet med mer kläder :037:  Foton från igår kanske dyker upp i veckan som kommer.

Idag körde vi till Jakobsberg på förmiddagen för att hämta en bilbarnstol till lilla bilen. En någorlunda fräsch sådan för 400 spänn, duger fint till att åka i mellan hemma och förskolan :037:
Efter det körde vi till Barkarby för att hämta hem vårt vitrinskåp på Mio (som skulle kommit för ett antal veckor sedan..). Trodde vi… Efter att vi väntat en sisådär 20 minuter fick vi beskedet att det inte hade kommit ännu (fel i datasystemet tydligen…). Som kompensation lovade de att de skulle köra hem det gratis till oss när det väl kommer. Vi får väl se när det dyker upp… Mio är ju inte känt för att vara punktligt precis… I alla fall inte i Stockholmsområdet…

När Bubben sovit middag (och vi kollat på femmilen i skid-VM, så bra det gick då… :027: ) gick vi över till grannarna Anna och Robert och deras lilla Adele på fika. Lilltjejen är bara knappt tre månader och halleda så liten och söt! Nästan så att man önskade sig en liten igen. Men bara nästan :031:
Vid halvsex-tiden tyckte Oskar det var dags att gå hem (han puttade bort mig från stolen och pekade mot trappan ner till nedervåningen och dörren), det vara bara att lyda :024:
Det var jättetrevligt och jag hade gärna suttit kvar en eller två timmar till, hoppas vi kan bjuda tillbaka snart :037:

Imorgon är det dags för jobb efter en veckas frånvaro p.g.a. vab och sjukdom. Hoppas bara nu att jag haft allt mitt och att jag äntligen kan få lite vardag ”på riktigt”. Visst, lär ju behöva vabba ett antal gånger mer under våren men nästa gång Oskar blir sjuk så är det faktiskt Mickes tur :037:

Sov gott!
Puss och kram!

En reaktion på “Grannfika och dusch

  1. Pingback: Täby « Mamma och lille Bubben

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.