Tar det aldrig slut?

Idag är Bubben tillbaka på förskolan. Då strejkar min kropp och jag är hemma sjuk. Det är skitkul. Verkligen.
Jag har i princip inte känt mig helt och hållet frisk sedan i september. Jag har således inte heller tränat ordentligt sedan dess. De gånger jag har tagit tag i mig själv och gjort något så har jag dagen eller dagarna efter blivit sjuk igen. Hur i hela fridens namn ska man kunna få träna upp konditionen igen om man bara får benen undansparkade hela tiden? :039:
Någon som har ett bra förslag? För mina är slut nu.

Till sist tänker jag på Emelie på hennes stora dag idag! Idag är det äntligen Agora-dagen och projektet ska ros i hamn helt och hållet. Puss och sup på dig! :040:

Nu är det dags för liggläge igen :002:

3 reaktion på “Tar det aldrig slut?

  1. Mia

    Usch och fy för att du aldrig blir ordentligt frisk! Min kollega har det så oxå men det berodde på någon mysko sjukdom som slog ut hennes immunförsvar på ngt sätt… med ständig trötthet, ständigt mer eller mindre sjuk osv. Hur som helst, jag hoppas verkligen att du får ordning på det snart för det låter hemskt att hela tiden känna sig krasslig! *kram*

  2. Annette

    Ja fy..det är ett jäkelskap när man aldrig får må bra. Man blir så van vid att må kasst att man till slut glömmer hur bra känns. Hoppas det vänder snart! Det brukar ju bli bättre med våren o solen. Kryis på dig!

  3. Bubbens mamma Inläggsförfattare

    Mia: Jo, jag har också börjat undra om det är mitt immunförsvar som är ytterst kasst eller om jag fattas något ämne i kroppen. Känns som att det inte är normalt att ha infektioner i princip konstant i ett halvår…
    *tackar och kramar tillbaka*

    Annette: Tja, har ju egentligen inget att gnälla för om man jämför med dig :037: Men man har ju bara sig själv att utgå ifrån och jag får totalspel snart om det inte vänder :026: Tack så mycket för uppmuntran!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.