Sköna söndag

Toffsen gjorde verkligen inte många knop i söndags, precis som övriga familjen. Älskade kisse, vackraste ”storasystern” i världen :003:

Idag var Oskar tillbaka på förskolan. Micke lämnade honom imorse och Bubben hade inte ens tid att säga hej då, han hade tebjudning med sina kompisar i hemvrån :037:
Ingen påringning från pedagogerna och vid två åkte Micke dit för att hämta honom. Vilket gick sådär, Oskar ville inte gå därifrån :031:
Imorgon är det dags för lite längre dag och han äter mellanmål där för första gången. Ska bli spännande! Micke ska in till jobbet i stan så jag får vara i beredskap ifall det behövs hämtas en ledsen Bubbs (jag jobbar ca 5 min gångväg från förskolan). Har dock svårt att tro att det blir så.
Det kommer om några veckor, när nyhetens behag har lagt sig :031:

Jag är fortfarande någorlunda frisk, jag kanske klarar mig undan brakförkylningen som de andra åkt på. Oskar hostar fortfarande en hel del och näsan rinner, men han är pigg och glad och har börjat äta lite mer än vad han gjort de senaste veckorna.
Hoppas hoppas att hosta och snor ger med sig snart, på lördag är det två veckor sedan snoret började och knappt en vecka sedan hostan började.

Jag var på en otroligt inspirerande kursstart idag – ”Synliggöra barnens läroprocesser och pedagogernas reflektioner. Wåga och Wilja, som står bakom det (genom ett dotterbolag som heter Wisdom), är ett förskoleföretag med fyra förskolor norr om Stockholm.
Det ska bli riktigt roligt att få gå kursen och ser fram emot att få lite nytt friskt blod i pluggådrorna. Jag hade ju helst velat plugga/forska på heltid men läget ligger inte så att den möjligheten finns just nu. Fortsätter givetvis att drömma :032:
Dagens kurstillfälle väckte en tanke om att vidareutbilda mig till pedagogista. Det behövs dock en förankring hos arbetsgivaren och jag är inte så säker på om min chef tycker att det är en bra idé. Och det finns så många andra inom enheten som skulle passa bättre, om inte annat så har de jobbat där längre än vad jag gjort. Drömma kan man ju som sagt alltid :031:

Till sist; på lördag kommer en efterlängtad ”mommo”, hoppas vi alla håller oss friska så länge hon är här!

Puss och kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.