Dubbel-blä!

Jäkla rolig vecka det blev… Inte! Jag var hemma hela veckan med segaste febern i världen, riktigt trött på alla sjukdomar som jag samlar på mig :002:
Oskar tillbringade i och för sig hela tre dagar på förskolan men när det i fredags morse var dags för dagen med stort D: lämning och hämtning, d.v.s. inget stöd från pappa alls under dagen, då bar det sig inte bättre än att Oskar hade feber (tillsammans med massa snor och hosta) och således fick stanna hemma :039:
Natten till igår var hemsk, han var jätteledsen hela fredagkvällen p.g.a. dålig mage (fick ta honom till toan fyra gånger varav två av de blev ”lyckosamma”) och det fortsatte under natten med massa gråt och gnäll. Dessutom var Micke iväg på jobbfest, varför ska sådana kvällar/nätter alltid inträffa de få gånger man är ensam??
Igår hade han ännu högre temperatur i sin lilla stora kropp,  toppnoteringen på termometern blev 38,5 så han var inte speciellt livlig… Han sov nästan fyra timmar mitt på dagen och natten inatt var väldigt mycket bättre än den föregående, tack och lov!
Idag har han legat på knappt 37,5 så visst, det går framåt. Men långsamt… Han är fortfarande toksnorig och hostar riktigt slemmigt/rossligt.
Ingen förskola imorgon såklart, vilket spär på min oro att vi måste göra om hela inskolningen :039:

Dessutom har Micke också insjuknat i någon kombinerad magsjuka/förkylning. Det började så smått redan i fredags (vilket dock inte hindrade honom att åka in jobbfesten och komma hem vid halv två på natten), och har eskalerat i helgen. Idag mår han riktigt dåligt stackarn. Så, tur i oturen, kan han vara hemma med Bubbs imorgon.

Jag då…? Nja, jag ljuger om jag säger att jag är frisk, men jag måste jobba imorgon. Missade viktiga möten i måndags och imorgon är det ännu ett och jag kan inte missa fler sådana :015:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.