Insnöad

Nej, jag har inte blivit insnöad av det där vita som faller från himlen ibland, jag har blivit helt insnöad på saker till Oskars rum.
Efter att ha sett ett brinnande intresse för leksaksköket på öf (på videoklipp bara, var tyvärr inte på plats) så har jag googlat hur mycket som helst i försök att hitta något lite mer spännande/stilrenare än de vanliga Micki-/Brio-/Ikea-spisarna. Tror iofs att Oskar struntar i hur den ser ut, bara där är saker att vrida på och öppna och stänga. Men hans mamma bryr sig :031:
Hittade ovanstående på Electrolux hemsida och nu funderar jag på om man skulle ta och satsa på den (om den är vettig IRL såklart) och sedan pyssla ihop något diskbänksliknande med hjälp av ett skåp från Ikea eller liknande.
I stil med det som fru Sätterlund gjort till sin dotter Alva. Verkligen inspirerande kök! :037:

Tror också att jag ska försöka sätta planerna på sittsäcken och tallrikshyllan i verket, börjar förmodligen med säcken eftersom det är den som behövs först.
Vi sitter och läser godnattsagorna med Oskar i gästsängen som fortfarande står kvar i hans rum. Den ska bort men jag/vi vill ändå ha möjligheten att kunna natta honom båda två (det händer ett antal gånger i veckan) och då passar en stor härlig sittsäck alldeles utmärkt :037:

Jaja, mycket planer och idéer, får väl se om det är någon som blir verklighet… :031:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.