En dag kvar!

Imorgon är sista dagen på jobbet för i år! Och jag har dessutom varit hyffsat frisk i 1 1/2 vecka i sträck! Helt otroligt! Borde nästan firas :031:
Lärare har ju som bekant föräldrasamtal/utvecklingssamtal, på förskolan sker det en gång per termin. Man samtalar om barnets utveckling och om föräldrarna har några funderingar angående densamma eller verksamheten i stort.
Personligen tycker jag att just föräldrasamtalen är en av de saker som är mest spännande med mitt yrke, men ibland blir man nervös ändå. Det kan vara för att föräldern/föräldrarna själva är lärare, för att de kräver mycket (oftast kräver de då saker som t.ex. att vi ska uppfostra deras barn utan att de ska behöva göra något…) eller för att man helt enkelt inte synkar så bra med dem.
Sådana samtal är det alltid lite extra nervöst inför och jag har genomfört ett sådant samtal för ett tag sedan. Det gick dock över förväntan och efteråt känns det alltid så jäkla bra. Ska suga på den karamellen över jul också, för även om det känns som att jag inte tillfört så mycket på jobbet de senaste månaderna med all frånvaro, så gjorde jag i alla fall DET otroligt bra! *klappar mig själv på axeln* :040:

Förra helgen fick vi äntligen tummarna ur att städa tvättstugan. Jag har (som tur är :031: ) ingen före-bild men det såg ut som ett enda stort förråd med massor av saker överallt förutom en liten gång på golvet fram till Toffsis låda i princip.
Nu ligger det mesta som ska ligga i garaget därute och förra veckan kunde jag äntligen hänga tvätt I tvättstugan, för första gången någonsin, underbart! (Vi har rensat lite till sedan bilderna togs).
Jag är en liten ”Monica” och är väldigt pedantisk, men under hösten har jag inte haft så mycket energi till just sådant. Hoppas verkligen att det ändrar sig och får jag bara vara frisk så ska det ommöbleras och storstädas på fler ställen i huset, bl.a. i vårt sovrum :037:

En reaktion på “En dag kvar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.