Down under

Näe, vi ska inte åka till Nya Zeeland (men åhhh, vad det hade varit härligt!), vi ska ”bara” gå ner i Stockholms underjord imorgon. Men det ska bli riktigt spännande ändå :040:
En rundtur på Stockholms hemliga (?) ledningscentral (är den hemlig om man vet var den finns? :031: ) Elefanten är bokad, övriga punkter är drop-in. Planerna är lite lösa med tanke på att vi ska ha Oskar med oss och inte kan ränna runt som galna, men kärnreaktorhallen på KTH ska också besökas i alla fall :037:
En bärstol är införskaffad till Bubben, knata runt med vagn i tunnlar och gångar känns ju inte riktigt praktiskt… Kameran är också laddad med minneskort x flera samt fulladdade batterier. Tydligen så har DN en fototävling på temat också. Hade ju varit roligt att knäppa en någorlunda bra bild som man kan skicka in :037:

Läget annars är fortfarande lite småkrassligt, har fått barnbaciller from hell som inte vill släppa taget. För en vecka sedan vaknade jag utan röst och den är fortfarande inte helt och hållet tillbaka.
Dessutom är näsan full med snor (igen!) och hostan vägrar släppa taget. Oskar stackarn är också riktigt dunderförkyld så det blir till att klä på honom ordentligt imorgon.

Hoppas kunna ladda upp några bilder från morgondagens äventyr redan imorgon kväll men jag lovar inget :031:

Gonatt! :012:

Förresten, fortfarande ingen Toffs, nu har jag tappat räkningen på antal veckor men det är minst 7… :035:

2 reaktion på “Down under

  1. Caroline

    Låter häftigt dö =) Ska bli spännande att se om det motsvarade förväntningarna. Hur tog Oskar det?

    Lilla Toffsan är verkligen en olydig kisse! Men jag tror fortfarande att hon kommer tillbaka. Snart blir det riktigt jäkla kallt och då borde hon vilja ha lite värme och kel.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.