Tystnad

Ja, bloggtystnad alltså. Nästan så att man kunde tro att det inte bara var politiken det var slut på utan hela fadderullan. Men så lätt blir ni inte av med mig, jag hänger kvar ett tag till :031:

Jag har emellertid varit sjuk från och till de senaste två veckorna, med en förkylning som envisades med att sprida sig till bihålorna och ena örat.
Nu mår jag relativt bra, men inte helt hundra ännu.

Igår var vi iväg till Domta utanför Enköping. Där ligger en gård som föder upp grisar och sedan säljer köttet i egen gårdsbutik. Rakt igenom ekobaserat med grisar som får springa utomhus och böka i jorden.
Kan väl hålla med om att det kändes lite märkligt att först köpa 400g bacon (som smakar helt himmelskt!) för att sedan gå ut och titta på grisarna i hagen…
Men Oskar ska läras upp från början, han ska INTE bli ett av de barnen som svarar ”ICA” när man frågar var maten kommer ifrån från början… :031:

Tyvärr har gårdsbutiken stängt tills vidare från och med nu, enligt deras hemsida bl.a. på grund av att det kom för få kunder. Kan väl bero på att de ligger mitt ute i ingenstans och på att marknadsföring inte verkar vara deras starka sida… :024:
Tycker att de kan öppna en liten butik inne i Enköping, då tror jag att de hade fått fler kunder :037:

Igår kväll var vi plus ett annat grannpar hos våra närmsta grannar. Efter klockan åtta när Bubben somnat tog vi med oss babyvakten och gick ner till en väntande trerättersmiddag. Vi kom inte hem förrän efter två inatt så man är lite småseg idag (trots att det inte blev så mycket alkoholhaltiga drycker) :037:
Jag hade hoppats på att det inte skulle bli så mycket politiksnack men det blev en del fascinerande diskussioner. Alltid intressant att höra vad andra har för åsikter, även om jag inte alltid håller med :031:

Imorgon är det dags för föräldramöte, huga! :017:

Och näe, fortfarande ingen Toffsis :035:

Sov gott!
Bubbens mamma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.