Fortfarande massa snörvel

En av få fördelar att vara sjuk är att man kan bombardera sin blogg med massa mer eller mindre vettiga inlägg :031:
Är ännu snörvligare idag så onsdag-torsdag är jag hemma.
Verkar som att Bubben inte har en jättebra dag idag heller. Efter en förmiddag med massa gnäll, alldeles för lite sömn (inte ens en timme) och lite mer gnäll så är han och pappa i Barkarby och letar bl.a. nya skor till lillkillen.
Hoppas att det är tänderna som spökar och att inte Oskar också är på väg att bli sjuk :015:

Hade velat sitta framför min ”nya” dator (den är upphottad med bl.a. nytt moderkort, ny processor och Windows 7) och greja med fotona jag tog på Bubben förra måndagen på babysimmet, men orkar inte. Ligger i soffan med lilla bärbara istället :037:
Rekordet hittills är 11 nysningar i rad, någon som kan slå det? :031:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.