Sweet Mommy!!

Japp, jag är en av dem! I alla fall enligt Alexandra, som förra veckan förärade mig med en sådan award. Tack så jättemycket! :037: Det är alltid lika roligt att följa dig och VJ i din fina (men något rosa :031: ) blogg, väntar med spänning på nya layouten! :032:

Som vanligt ska jag också skicka vidare denna fina award till någon eller några andra bloggande mammor. Jag läser dock inte så många andra mammabloggar. Förutom ovan nämnda Alexandra och Camilla (som skickade awarden till Alexandra) så läser jag två mammabloggar regelbundet. Den ena är Annettes fina blogg om både husprojekt och nytillkomna bebisen. Det är en ynnest att få följa med er på er otroliga berg-och-dalbaneresa (minst sagt!) genom livet! Den är dock en skyddad blogg så den kan jag inte länka till här.
Den andra bloggen är:

Emilies blogg!
Hon är begåvad med både fotandets och skrivandets konst (bl.a. mycket annat) och det är alltid fyndigt och bra formulerat med fina bilder på deras lille charmtroll :040:

En minst lika stor award går också till Carro (har ingen blogg), för att hon alltid finns där när man behöver ventilera eller bara prata/chatta bort en stund :003:

En reaktion på “Sweet Mommy!!

  1. Annette

    Men åååh! *smickrad* =))))) (L) Tack sååå mycket! O snart kanske bloggen kan stoltsera med lite fler och mer regelbundna uppdateringar (om annat än bara Videtuss…hihi) När som helst nu…när rutinerna här hemma börjar infinna sig =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.