Parken Zoo

Veckan innan mina föräldrar kom (och den sista egentliga semesterveckan för Micke) gjorde vi inte så mycket förutom att vattna gräsmattan. Kändes det som i alla fall… :024:
Vi kom dock iväg på ett besök till Parken Zoo i Eskilstuna. Jag har velat åka dit i flera år, mycket p.g.a. de vita tigrarna, så klart :031:
En varm dag med strålande sol fick vi i parken men efter att ha gått hela rundan hade vi fortfarande inte sett några vita tigrar. Och knappt några andra djur heller, de flesta låg i skuggan och flämtade :024:
Efter ett snabbgooglande på mobiltelefonen visade det sig att just vita tigrarna (tillsammans med Fantomens grotta) hade de tagit bort inför årets säsong! Fantomens grotta var ersatt av något med Kalle och Ordkul (inte en aning om vad det var för något) eftersom Fantomen inte har någon betydelse för dagens barn. Synd!
Och det allra värsta; vita tigrarna hade på senare år blivit reducerade till en vit tiger. Och han var så ensam i i sitt hägn och vantrivdes å det grövsta så honom skickade dom iväg till en djurpark i Danmark (på Jylland tror jag, men är inte säker). Skit också :039:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.