Jahopp!

Efter sju blogginlägg på en dag känner jag mig ganska färdig nu. Det kommer att kompletteras med videoklipp i vissa av inläggen men de tar lite längre tid att ladda upp än bilderna så det sparar jag så länge.

För övrigt så går Oskar mestadels numera (jadå, det kommer videoklipp på det! :037: ), han kryper väldigt sällan. Knappt en vecka innan ettårsdagen så knäppte det till och han både reste sig och gick bra utan stöd. Snart börjar han väl springa också… :024:
Han har nog några fler tänder på g, kan skönja lite svullenhet på några ställen och på ett är han t.o.m ganska blå, ser ut som ett blåmärke! Separationsfasen är nog (hoppas hoppas hoppas) över, för nu kan han lalla runt och leka på egen hand långa långa stunder. Bra när hans mamma vill äta frukost ifred utan att ha en bebis hängandes i knäet precis hela tiden :037:
Han är oftast go och glad och såklart alldeles underbar! Hoppas det håller i sig ett tag, resten av livet… :031:
Om mindre än 5 (FEM!!!) veckor börjar jag jobba (efter 1 år och 7 månader hemma), ser inte alls fram emot det. Kommer att sakna Oskar enormt mycket och är ju inte så överförtjust i mitt jobb överhuvudtaget (vet inte vad jag vill bli ”på riktigt”), så jag försöker ta tillvara på dessa veckor som är kvar så mycket som möjligt.

Toffsen är fortfarande kelen och gosig och inte förrän igår kväll (hon kom ju hem natten till lördagen) gick hon ut. Hon var dock ute i bara någon timme då men ikväll har hon varit ute lite längre. Hoppas hon kommer in innan vi går och lägger oss, jag har tillräckligt svårt att somna utan att behöva oroa mig för lilla kissen :024:

Sov gott!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.