Toffsen tillbaka!!

Helt sjukt men natten till igår kom hon tillbaka! Efter nästan sju (7!) veckor på vift!
Jag hade fortfarande inte somnat vid 2-tiden på natten när jag plötsligt hörde ett svagt mjau utanför fönstret. Tänkte inte så mycket på det eftersom det finns en hel del katter i området men när nästa kom några sekunder senare hörde jag direkt att det var Toffsis. Sprang tyst ner för trappan (Oskar sov ju :037: ) och fick Micke snabbt efter mig. Och där, på trappan, stod hon. Älskade lilla kattskrälle!! :003:

Hon var lite smalare (dock inte lika smal som förra gången hon tog långledigt) men annars hel och ren. En massa fästingar i pälsen förstås men det hade väl varit konstigt annars.
En skål tonfisk, en skål blöt vanlig mat och och en skål torrfoder slukade hon och som tur var fick hon behålla allt. Sen gick hon med oss uppför trappan och lade sig i min säng. Där låg hon resten av natten (tror jag i alla fall, hon låg där när jag somnade och hon låg på samma ställe när jag vaknade :037: )

Sedan dess har hon varit inne och är huuuur kelen som helst, t.o.m så att hon kelar Oskar (har hon inte gjort så mycket innan).

Men ÅH, vad jag vill veta var hon har varit! Riktigt störande att vi aldrig kommer få reda på det! :024:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.