Världsarv och Liseberg

Ja jösses, den målsättningen att skriva inlägg varje dag sprack ju ganska rejält… :024:
MEN, nu har familjen åkt hem (igår) och Bubbens namgivnings-/födelsedagsfest är avklarad så nu ska det väl ändå bli lite mer tid åt bloggandet. Fattar inte hur folk hinner med att skriva i sina bloggar under sin semester och speciellt inte när man har småbarn… Det är en sak som (uppenbarligen) prioriteras ganska långt ner så här års av mig. Å andra sidan får jag väl skylla mig själv när jag sitter och småredigerar varenda bild (drar oftast bara lite i kurvorna och smetar på lite kontrast och bättrar på ljuset men ibland gör jag lite mer, som med en del av radiobilderna nedan t.ex. :037: )

Nåväl, när vi var nere hos min familj vid midsommar hann vi med att besöka världsarvet Grimeton samt Liseberg.
Grimeton är en gammal radiostation en bit utanför Varberg och det är ett riktigt häftigt ställe! Besök deras hemsida om ni är nyfikna och vill veta mer!

Mina pojkar inne i stationen.

Älsklingsbubbe!

Lunchdags innan hemfärden, man blir hungrig av att krypa runt och försöka pilla på allt :031:

Liseberg blev väldigt uppskattat, inte minst av Bubbens mamma, pappa och morbror :031:  Vi hann med att åka Balder och Kanonen ett par gånger vardera plus Lisebergsbanan och Höjdskräcken. Jeppe och Micke åkte även Uppswinget men den pallar jag inte längre. Även om den är riktigt rolig så blir jag så sjukt illamående av den :039:
Mormor passade Oskar medans vi åkte men han fick sig också lite karuseller till livs. Populärast var helt klart Farfars bilar, han gallskrek av ilska när vi lyfte ur honom, vilket inte hände alls efter de andra karusellerna.

I kön till Ponnykarusellen.

Han hade i princip två ansiktsuttryck när han åkte, det här…

…eller det här :030:

Farfars bilar, given succé!

Han fick träffa Lisebergskaninen också. Jag tycker att utklädda människor (i synnerhet sådana med masker) är jätteläskiga och ryser av obehag. Oskar ser mest fundersam ut, han kanske undrar varför den ser så konstig ut :030:

Trummeliten (tredje Lisebergsbilden) var för övrigt det värsta jag varit med om på länge! Vi hamnade tillsammans med en lite äldre unge som tvunget skulle vrida på bordet i mitten så hela koppen toksnurrade hur mycket som helst. Mådde mer eller mindre illa resten av dagen, kände mig som en gammal tant som inte tål någonting :024:
Bad honom att sluta och hör och häpna, det var en av de få barn som är väluppfostrade för han slutade genast och gjorde det inte mer! Det finns kanske hopp för mänskligheten ändå :031:

Det var allt jag hade att bjuda på ikväll, ska försöka ta mig lite tid imorgon också att skriva vidare. Nästa anhalt i händelselinjen är vår grässådd som skedde i början på juli :037:

Sov gott!
Kram!
Bubbens mamma

En reaktion på “Världsarv och Liseberg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.