Spontaninköp…

…är oftast de bästa köpen!
För nästan två veckor sedan hade jag och Oskar en heldag i Barkarby outlet och jag hittade äntligen sandaler till honom (SOM jag har letat!) och en bonus till mig; en tröja.
Sandalerna kostar normalt sett ca 700 kr, jag betalade 240 kr (30 % rabatt på outletpriset) och tröjan har också ett ordinarie pris på ca 700 kr, jag betalade 210 kr. Och jag verkligen älskar tröjan! Sååå skön och alldeles lagom för ljumma sommarkvällar när det är lite för svalt för bara linne :037:

Tjejen i kassan tittade lite undrande på mig och på Oskar och på skorna och frågade om Oskar är en tjej eller kille. Jag höll på att fråga henne om man inte får köpa röda skor till killar i deras affär… :036:

Det syns inte på bild men kvalitén är ganska tunn och supermjuk! :003:

3 reaktion på “Spontaninköp…

  1. Annette

    Woho! Man skulle kunna säga att du alltså tjänade pengar på att köpa det! *fniss*…yepp…logik på högsta nivå när det handlar om klädesinköp =)

  2. Evelina

    Haha du skulle ha sagt det åt tjejen i kassan. Oooh vad jag hade velat se minen på henne och vad hon svarade på det!!! =) Dessutom är det helt säkert att du ska ge skorna till ditt barn?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.