Önskelampa

Octo 4240 från Secto Design

Såg den för första gången våren 2006. Jag jobbade på en förskola i Sollentuna och på vår väg genom bostadsområdet (vi skulle till skogen) såg jag den hänga ovanför ett köksbord i ett av husen. Kärlek vid första ögonkastet!!
Tyvärr kostar den runt 6000-7000 och det känns inte som ett vettigt pris för en enkel lampa i trälameller… Så jag har fortsatt att drömma, hållit utkik på nätet då och då men inte hittat något.
Förrän ikväll. Surfade in på furnish.se och såg att de kan ta sig an prisfighter om man hittar varorna billigare någon annanstans. Kollade runt lite till och hittade lampan på estradeliving.se för 5900 kr. Så nu har jag mailat furnish.se och frågat om dom kan ge mig en prisfight. Ska bli intressant det här… :040:

Skulle dom ge med sig innebär det ett pris på ca 5600. Det är fortfarande helt galet mycket pengar för en jäkla lampa, men om dom går med på det så får vi väl ta ställning då till om vi ska köpa den eller inte :037:

2 reaktion på “Önskelampa

  1. Alexandra

    Klart den är värd de pengarna – och mer därtill! Som du säkert sett i min blogg har vi en (vit) ovanför matsalsbordet och den gör mig lycklig varje gång jag ser den (hade också suktat länge efter den innan vi slog till). Så, jo, man KAN köpa lycka för pengar 🙂

    Ang. badrummet så håller jag med om att det är lite av ett angenämt i-landsproblem 🙂 Men vi har ju liksom förutsättningarna för att få lite mysig spa-känsla därinne, och jag är inte riktigt där ännu…men snart!

  2. Korvens mamma Inläggsförfattare

    Jo, jag har ju sett den, härligt ljus den ger! Men njaaaa… det är en hel del pengar så vi får väl se.. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.