Mormors besök

Badbubbe och mormor

Så här skitaglad blir man när mormor är på besök :037:

Jo, jag vet, det är ett antal veckor sedan hon var här men bättre sent än aldrig :031:

Det gick jättebra med mormor som barnvakt och både onsdagen och torsdagen satte vi henne på prov rejält.
På onsdag förmiddag åkte jag iväg till frissan och var borta ett antal timmar. Kom hem en snabbis bara för att åka iväg igen, denna gången in till stan för att se ”Drömmen om Herrön” (Killinggängets pjäs) på Dramaten. (Fick biljetter av Bubben i julklapp.)
Innan dess intogs det middag på Riche (som lämpligt nog ligger bara några hundra meter från nämnda teaterscen) med god mat och bra service. Tankspridda jag lyckades dessutom glömma min väska därinne men som tur var hade servitören hittat den och lagt den bakom hovmästarpulpeten tills jag kom och hämtade den :020:
Det var allra sista föreställningen, men det visste vi inte då (fick reda på det via Rheborgs blogg). Såå glad att vi fick se den! Totalt skruvad, och fullt med dolda budskap, först och främst om grupp-psykologi och grupp-dynamik. Helt enkelt lysande, bland det bästa dom gjort (hävdar fortfarande att ”Nilecity” och ”Torsk på Tallinn” är DET bästa dom presterat) :029:
Väl hemma igen smög vi ner i sängen försiktigt för att inte väcka Oskar, allt hade gått bra med mormor och jag ringde faktiskt inte hem en enda gång för att se hur det gick. Även om jag var på väg några gånger… :031:

På torsdagen åkte jag hemifrån redan innan lunch. Dags för den efterlängtade spabehandlingen på Axelssons inne i stan tillsammans med granne Sara. Vi käkade lunch först på en restaurang i närheten och sedan en timmes lång härlig lerbehandling med ansiktsmask och dito massage. Helt underbart!! Kände mig som en ny människa efter det!  :040:
Jag fördrev sedan några timmar fram till ca 17-tiden när Micke mötte upp. Vi käkade snabbt inne i Kungshallen och sen gottade vi ner oss i biosalongen på Rigoletto (den enda bion som är ok att sitta i när man ska se riktigt långa filmer) och såg Avatar i 3D.
Måste ju säga att handlingen inte var så jätteskojig, lika amerikanklyschig som jag hade väntat mig. Men effekterna!! WOW! :040:  Så coolt! Och nu bara längtar jag ännu mer efter att få se Alice i Underlandet i 3D!

Mormor kommer upp veckan efter påsk igen men denna gången har vi inte planerat något speciellt. Eftersom det finns en viss risk att Oskar befinner sig i den ”berömda” separationsfasen då så får vi helt enkelt se hur det blir. Hoppas i alla fall att vi kommer kunna gå och se Alice åtminstone :037:

En reaktion på “Mormors besök

  1. Annette

    Vilka underbara dagar!!

    Håller med – Nilecity var sjukt bra! Spelade in alla avsnitt o tittade aaalldeles för många ggr på det. Hade Henrik Schyffert som desktop-bild på datorn o så…*fniss*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.