Jomenvisst!

Vi är såklart hemma igen, men jag har varit mer eller mindre krasslig sedan dess och inte orkat ta tag i varken bildskörden från Teideutflykten eller att uppdatera bloggen. Jag sprang runt som en skållad bäver hela onsdagen, packade upp, tvättade 6 maskiner samt röjde i köket. Tillsammans med migrän och konstant illamående så var det ingen bra kombination så igår och idag har jag inte gjort så mycket (förutom storkok mat till Bubben, kommer ett inlägg om det sen).

Det suger verkligen att vara krasslig när man är hemma med barn. Jag kan inte bara gömma mig under täcket och somna om, när ungen vaknar 07.30 och är skitglad och redo för en ny dag… :012:
Illamåendet/migränen/allmänna sjukdomskänslan har fortfarande inte försvunnit så imorgon bitti får Micke ta Oskar så att jag får sova ut. Förhoppningsvis gör det susen och jag blir frisk igen, vi ska till Mickes päron på eftermiddagen (hans mamma fyllde 60 samma dag som vi åkte iväg), och då är det ju bra om jag är någorlunda pigg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.