Slappardag

                 Älskade bubbe! :003:  

Micke är fortfarande ganska krasslig så idag har vi bara latat oss.
Dagen började med en morgontrött korv; efter att ha varit vaken en liten stund vid sex-tiden somnade han sedan om och vaknade inte förrän vid åtta. Jag tror iaf det, när jag hade varit på toa kollade jag ner i sängen och då låg han och lekte med sina gosedjur men eftersom han inte sa någonting så somnade jag om. Vi vaknade igen strax innan nio av att han började ge lite ljud ifrån sig.
Som tur är serveras frukosten fram till halv elva så det var ingen större brådska ändå.

Efter frukost lade vi oss ute vid poolen och låg där resten av dagen. Med en badpaus och ätpaus, både för oss och för Oskar.
Sent i eftermiddags fick Oskar dock diarré och när Micke satt och matade honom med gröten storkräktes han upp all mat han ätit innan idag… Vår lille korv… Usch vad orolig man blir att det är något allvarligt…
Så efter att ha gett honom lite vätskeersättning lade vi honom att sova och det gör han fortfarande. Vi går titt som tätt och kollar så att allt är bra.
Hade tänkt att sätta oss på restaurangen ikväll igen (gjorde aldrig det igår, jag var inte så pigg i huvudet) men det känns inte så aktuellt nu. Hoppas på att det är något övergående och att han är bättre imorgon. Allmäntillståndet var det i alla fall inget fel på, minuten efter att han kräkts skrattade han och när vi lade honom i soffan började han spralla på som vanligt :037:
Inte en aning om vad det kan bero på dock… Han har ju bara ätit det vanliga, gröt och välling. Igår fick han smaka lite avokado, (som var väldigt populärt!!) men annars har han inte ätit något annorlunda. Antingen har han fått något från någon av oss, från någon av leksakerna som hamnar på golvet då och då eller så är det värmen som gjort det. Dagen idag var första dagen sen vi kom som det har varit riktigt varmt.
Förkylningar kan ju sätta sig i magen hos vissa, kanske att Micke smittat honom. Eller så har jag smittat honom med något, har ju haft lite huvudvärk sen vi kom hit samt lite instabil i magen sen igår.
Hoppas som sagt att det inte är något allvarligt och att det är snabbt övergående!

Skön stajl han har va? :030:

Dagens badbild, denna gången med mamma :037:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.