Första dagarna

Första och enda resan som Oskar behöver babykorgen på flyget.

Glad korv!

I bilstolen på väg till hotellet. En mycket trött lillkille men ack så tapper ändå!

…men vill du ha fler så kostar det… :024: 

Promenad längs med havet.

”Blir det bra såhär, ser jag lagom svår ut nu?” 

Första doppet i babypoolen. Lite kallt i början men sen plaskade han på och skrattade som vanligt!

Trots att flyget blev försenat ca en timme och lite GPS-strul innan vi hittade till hotellet, så gick resan jättebra! Oskar var nog den som bäst höll uppe humöret av oss tre! Jag är fortfarande helt chockad över hur bra han tar alltihop! Trippelt A-barn, minst! Glad och nöjd mest hela dagarna, trots att det inte blir lika mycket sömn som hemma så gnäller han i princip ingenting. Första natten sov han lite oroligt och Micke fick gå upp och ge honom nappen några gånger. Inatt gick det bättre och han sov hela kvällen och natten!
Babyvakten funkar såpass bra att vi t.o.m. kunde glida bort till La Tasca (en av restaurangerna på området) och käka middag igårkväll :040:

Vädret är helt ok, växlande molnighet och ca 20 grader i genomsnitt. Men man lär inte vara tokbrun när man kommer hem, tyvärr :009:

Vi hade tänkt köra iväg till Teide men vädret ställer till det lite… Får väl se om det blir någon bergstripp…
Just idag är Micke lite småkrasslig så det lär inte bli så mycket gjort överhuvudtaget :039:  Hoppas att det är en snabb förkylning och att han är bättre imorgon!

3 reaktion på “Första dagarna

  1. Anonym

    Härliga bilder! Oskar ser ut att stormtrivas! Hoppas ni får en fortsatt trevlig semester. Kram!

  2. Emilie

    Men va??? Har de små babysängar på flygplanen, shit vad coolt! Nu vill jag genast resa, bums!!! Vad härligt det ser ut =) Synd med Teide-turen, det är ju otroooligt häftigt att se vill jag minnas. Den gröna filten tycker jag mig känna igen, hurra!! *kram*

  3. Korvens mamma Inläggsförfattare

    Emilie: Får hoppas på att vädret stabiliserar sig där så att vi kan åka dit en sväng iaf, hade varit otroligt häftigt att se 🙂
    Japp, filten från Minifer fick följa med på en liten utlandstripp 😀
    Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.