Packa pappas kappsäck

Om några timmar är det dags (förhoppningsvis, om vädret är på vår sida…)! Klockan 08.00 lyfter planet mot Teneriffa. För några veckor sedan kände jag mig ganska likgiltig till resan, men efter den senaste tidens snöande/blötsnöande/töande om vartannat så ska det faktiskt bli jätteskönt att komma iväg.
Hoppas bara att det slutar snöa och att det är bra vägar om några timmar.
Vi måste nog åka hemifrån redan vid 05-tiden så det blir inte många timmar sömn inatt…

Hoppas vi har kommit ihåg det mesta. Och hoppas verkligen att Toffsis inte blir alltför sur på oss när vi är borta så länge… :015:

Toffsis har hittat ett nytt favoritställe…

Vi kom på häromdagen att det kanske behövs lite lättare kläder till Oskar också. Så igår handlade vi lite t-shirts och byxor/shorts till honom i Täby C. Det är lite pinsamt att han inte får sin första Star Wars-tröja förrän han är 7 månader… Skärpning när nästa barn kommer!  :037: (Och JA, även om det blir en tjej så kommer hon att få Star Wars-kläder!)
Byxorna med Tigger på ena benet är så söta! :040:


Jag hittade även en skjorta, den liknar en gammal favoritskjorta jag hade för många år sedan och var bara tvungen att köpa den. Inte min stil normalt sett men min ögonfärg kommer fram jättemycket när jag har den :040:
Det är ungefär denna mängden rosa åt gången jag kan tänka mig, mer än så är inte populärt :031:

3 reaktion på “Packa pappas kappsäck

  1. Annette

    Ha så skoj!! Stackars liten Toffsis..men åh vilken kärlekskrank katt som kommer möta er när ni kommer hem igen =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.