OS-blogg?

Har ni inte kommit till, nej. Men när man ser de senaste inläggen kan man nästan tro det :024:

Lille bubben har haft öroninflammation för första gången i sitt liv (hade varit trevligt om det var den sista också…). Förra tisdagen åkte vi in till vårdcentralen (sjuka barn tas inte emot på BVC, dit får endast friska barn komma) och efter många turer fram och tillbaka konstaterades det en irriterad trumhinna i hans högra öra och han fick sin första penicillinkur.
Annars har han fullt upp med att lära sig krypa, vilket han förmodligen gör vilken dag som helst. Så här såg det ut i förmiddags:

Tyvärr spenderas en hel del nätter åt att vakna, förmodligen för att han vill öva då också… Hittills har han kört varannan natt-principen; en natt med sömn, efter det en natt med uppvaknanden o.s.v…
På ett sätt hoppas jag att han kryper väldigt snart så att vi får sova igen varje natt, men på ett annat vill jag inte… Det går ju så fort, jag hinner verkligen inte med! :039:  Snart är han väl uppe och går också eller nåt… :027:

Igår var vi i Kista galleria med Lotta och Elin. Såklart passade bubben på att kräkas ner hela sig när vi satt på fiket och precis käkat lunch… Tur att man är lite rutinerad mamma och har extrakläder med sig :037:
Hittade en gubbkeps inne på H&M:s barnavdelning som Oskar provade, den fick dock stanna kvar i affären. Visst ser han ut som en liten herre! :030:

Oskar och Elin blev helt begeistrade i varandra när vi möttes inne i gallerian, dom satt och råstirrade på varandra en bra stund. Såg väldigt roligt ut!
Varken Lotta eller Elin vill dock vara med på bild så det blir bara en gloende Oskar :037:

4 reaktion på “OS-blogg?

  1. Emilie

    Men oooh vad nära det är! Golvet ser lite halt ut, kanske kunde klippa itu en sockiplast för att dra över knäna så han får grepp? Bara en tanke =) Fin han är!!

    När jag ser filmen får jag också en sådan där ”oh-herregud-dagens-teknik” vibb! Lite annat än de gamla videokamerorna på 80-talet 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.