Det är alltid lika roligt!

Att överraska någon som inte väntar sig det är nog det absolut bästa som finns! Igår morse fick jag ett ryck och gjorde det som jag tänkt göra ett tag. Började smida mina planer när jag satt och matade bubben med frukostgröten. När det var gjort gick jag in på interfloras hemsida och beställde en bukett tulpaner och en liten nallebjörn. Det är ju lite på chans när man beställer blommogram, ingen koll på hur buketten kommer att se ut men hoppades på att blomsteraffären norr om Göteborg var en bra sådan :037:

Eftersom beställningen gjordes innan klockan 13 skulle den (förhoppningsvis) levereras samma dag. Det är helt otroligt att man kan bli så uppspelt av att överraska någon, jag var lite smått rastlös fram tills dess att jag fick bekräftat att det kommit fram :040:
På eftermiddagen/kvällen fick jag ett glatt tillrop på msn. Det hade kommit fram! Till hennes makes misstänksamma förvåning.  Det var inte blommor från någon hemlig beundrare, älskare eller för den delen stalker :030:
Bara från lilla mig till dig, Carro! Så glad att jag lärt känna dig, många gånger hinner du säga exakt det jag skulle ha sagt. Ok, du är inget stort fan av varken berg- och dalbanor eller sport men ingen är ju fullkomlig :031:

Tar mig friheten att lägga upp bilden på blommorna, fina! :037:


Till sist: en länk med lite nya bilder på Oskar (numera 9,2 kg tung och 75 cm lång) hittar ni HÄR!

Gonatt!

En reaktion på “Det är alltid lika roligt!

  1. Annette

    Oooh vad najs!! =)) Ja visst ÄR det en härlig känsla att överraska! Jag körde blomstertricket i höstas till en vän o nallebudet till en av våra gemensamma tråd-bekantskaper för ett tag sen. Man sitter o småbubblar lite när man vet att det är på G att levereras =))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.