Sprutor och vikt

Förra måndagen var vi på bvc för att väga, mäta och vaccinera Oskar. Blev dock ingenting med vaccineringen eftersom vi försov oss och knatade dit utan frukost i magen.  Ingen bra kombo när man ska bli stucken av två sprutor… :024:

Vikt: 8500 gram
Längd: 74,5 cm (inte konstigt att kläderna i strl 74 börjar bli för små.. dom också… :027:

Vi bestämde tid för vaccinering en vecka senare och i förrgår begav vi oss så dit igen, denna gången med frukost i både korvens och mammas mage :037:
Vikten landade denna gången på 8800 gram, vilket innebär att jag inte ska bli alltför orolig för att han inte äter så mycket just nu… Han går ju upp i vikt i alla fall. Och så länge han är glad så känns det som att man inte ska göra för stor affär av det.
Vaccineringen klarade han galant, skrek nästan ingenting, trots att jag varit så orutinerad och glömt nappen hemma… Han var lite trött resten av dagen och lite lite varm men annars har vi inte märkt några biverkningar.

Igårkväll fick vi dock en annan förklaring till hans lite ojämna humör och hans små febertoppar vissa eftermiddagar. För att inte tala om det tilltagande dregglandet och den ökade lustan att bita i hårda saker… Vår lille skrutt börjar få sin första tand! Hans vänstra framtand i nederkäken börjar titta upp genom tandköttet! Usch, vad det här går fort!! Alldeles för fort!  :035:  Kan ingen stoppa tiden, en liiten stund i alla fall!!?!! :039:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.