Honung i fejjan?

Japp, det är just det jag har! Sitter med en honungsmask i ansiktet och en SMT i håret :040:

Min lilla mini-ta-hand-om-mig-själv-eftermiddag började med att sätta i SMT:n och sen en helrenovering för mitt stackars vintertorra ansikte. Först en OCM för att öppna upp porerna, sedan en bikarbonatskrubb för att få bort döda hudceller och få igång cirkulationen ordentligt. Hade även tänkt göra en citron- och bakpulvermask för att sätta på pormaskområdena men vi hade inget bakpulver hemma… Gotta be the first time… :024:
Och som sagt, nu sitter jag med honungsmask som ska sitta där minst 10 minuter, gärna längre.
Avslutar sedan med ÄCV-vatten för att balansera ph-värdet igen och för att stänga porerna. Spännande! Återkommer med rapport! :037:

2 reaktion på “Honung i fejjan?

 1. Annette

  Spännande! Följer med spänning och tänkte vara så fräck att jag sen hänger på när du provat ut de bästa varianterna…;))) Man vill ju inte sjv gå på alla minor *höhö* 😉

  Kramis!

 2. Alexandra

  Jag hänger inte med på förkortningarna, bara! Kan du inte köra ett inlägg med terminologi a la hemma-spa för dummies 🙂 ?

  Ang. värmepannan så ska den förmodligen bytas ut. Har fått en offert och hoppas på flera i veckan som kommer. Förhoppningsvis kan vi snart få det varmt och skönt igen!

  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.