Vagnbyte, Ikea och promenad

Igår hade vi åter sällskap av Sara och Ellen, denna gång åkte vi en sväng till Barkarby och bl.a. Ikea. Fika på Plantagen (Wayne’s Coffe) och lite shopping hanns också med. Ni som läst min blogg innan vet precis vad jag helst fikar på Wayne’s; rågbröd och chai latte, MUMS! :040:

ikea2 ikea

ikea3

Skön stil eller vad.. Så här satt han mestadels av tiden när vi var inne på Ikea. Fick en del konfunderade blickar från folk.. :016:

Igår skedde också det oundvikliga bytet.. från liggdel till sittdel på vagnen…  :035: Usch, tiden går så fort och det är verkligen splittrade känslor i mitt hjärta. Dels är det jätteroligt att korven blir större och utvecklas, är mer medveten om sin omgivning och blir ännu mer en egen liten individ med vilja och åsikter. Men samtidigt går det så fort, och i och med att han var 4,8 kg tung och 55 cm lång när han föddes och sedan växte i raketfart så blev bebistiden så kort. Och inget puttenuttigt med honom nästan alls… Får en liten tår i ögat när jag går förbi kläderna i strl 68, hade han inte vart så förbaskat stor så hade han haft dom gulliga kläderna nu.. Och inte kläder i strl som passar 9-månaders bebisar… Ska till BVC på måndag och jag har en stark känsla att mätstickan kommer att vara nära 74-75… :015:

vagn1

Det är spännande med spegel och första gången i sin sittvagn…  :030: (Riktigt dålig bildkvalité, jag vet. Av någon anledning hade ISO:n ställt in sig på 1600… Mkt märkligt!

Idag har vi mest softat men vi byltade på oss en massa kläder för en ungefär halvtimmes-lång promenad i kylan i eftermiddags.

kallt

Nästan sommartemperaturer idag jämfört med hur det har varit… :031:

promenad promenad3

promenad2

Familjen Hurtbulle :031:

Hade vart bra med en sådandär skidluva som bara har hål för ögon och mun, någon som vet om det finns för bebisar också?

En reaktion på “Vagnbyte, Ikea och promenad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.