Stol

Önskade ju mig en matstol i julklapp. Igår kom Mickes del av släkten och hans föräldrar hade med sig en annan variant som dom köpt till oss. Vi fick kvittot ifall vi ville byta och vi diskuterade det lite fram och tillbaka. Jag kollade upp hur mycket vi skulle behöva skjuta till för att kunna byta mot en TripTrap med alla tillbehör som finns. Miniräknaren visade på 650 kr och det kändes inte värt det. Vi beslöt oss för att behålla stolen vi fått och idag skruvades den ihop, premiärmaten blev havregröt med katrinplommon. (Älsklingen är lite småhård i magen, förmodligen samma skit (hahaha…) som jag har haft dom senaste dagarna :039: )

Måste erkänna att jag först absolut ville byta men efter lite googlande på nätet märkte jag att det inte fanns så mycket information om denna stolen (Baby Dan) i forum och liknande. Den verkar helt enkelt inte lika vanlig som TripTrap. Och jag som gillar att gå mot strömmen och inte köpa det som alla andra har gick förstås igång på det, tillsammans med kostnaden så bidrog det till att vi behöll den lilla svarta :037:

IMG_2387DIMG_2394D
Korven protesterade inte utan fann sig snabbt i nya stolen och åt hela portionen gröt samt drack en halv dl vatten :040:

En reaktion på “Stol

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.