Ingenting…

…går upp emot att göra en annan människa glad! Vi tjejer i favvotråden har samlat ihop till en present till Annette och igår fick hon motta vår tidiga julklapp av Emilie. Att döma av hennes inlägg i tråden så blev det en lyckad överraskning och det värmer i hjärtat :037:
Du är min hjältinna, Annette. Nu och alltid! :040:

2 reaktion på “Ingenting…

  1. Mia

    Hihi… ja visst är det en härlig känsla. Tror nog hon blev överraskad och väldigt glad över vår lilla gåva… som hon så väl förtjänar, allas vår hjältinna! 🙂

  2. Annette

    Men hallå!! Ett helt inlägg om mig *rörd*!!!

    JAAA – jag blev så överraskad att jag tror chock är rätt ord! =) Jag går förbi mitt lilla shrine flera gånger varje dag och tittar på kortet, får ett fånigt leende, tittar på Smartboxboken och drömmer, och tar en sniff på blommorna. Som Fredrik sa ngn gång däribland min titta-massa-tid på kortet: ”Det är tur att du har för dålig självkänsla för att bli självgod” =)) Hihi…ja, jag är verkligen heeeelt överväldigad och totalt överraskad fortfarande. Ni kickar ass! Verkligen!

    Nettiz Plättiz Lingonsylt =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.