Biverkningar

Både jag och Micke har fått biverkningar från vaccinet. Jätteömma i våra armar och rejält ömma i resten av kroppen. Utöver det har jag en hejdundrande huvudvärk medans Micke ligger i sängen med hög feber.
Hoppas på att det är snabbt övergående. Känns lite som en influensa light :024:

Ringde bvc-Jenny innan idag och fick tid hos doktorn imorgon vid 11. En hemsk tanke slår mig då och då; tänk om det är något kroppsligt fel på lilla älsklingen.. Att maskineriet inte fungerar som det ska… :039:  Fast å andra sidan så kan han bajsa, det har vi ju fått erfara flera gånger.
Aja, får la se vad doktorn säger. Förmodligen ordinerar hon en rejäl dos laktulos eftersom han fortfarande totalvägrar att äta gröt/päronpuré/katrinplommonpuré.

Morbror Jeppe åkte vidare till Sånga-Säby imorse för att vara med på något introduktionshejohå med sitt jobb. Var tänkt att han skulle åka pendeltåget in till Centralstationen där den chartrade bussen skulle avgå 09.45.
Men se det sket sig… När vi var på väg till stationen hörde vi på radion att det var totalstopp i tågtrafiken vid Karlberg. Efter lite överläggande sinsemellan och konsultation från Micke så valde vi alternativet att köra till Kista och sedan T-bana därifrån. Kändes inte riktigt safe att köra bil in till stan, även om klockan började närma sig 9.
Fick sms strax efter 09.45 att han hunnit med bussen precis, skönt att det ordnade sig! :040:
När jag körde hem igen sa dom på radion att en gasflaska hamnat nära spårområdet och fattat eld. Massiv insats från räddningstjänsten och avspärrning av ett stort säkerhetsområde runt omkring. Det var inte således bara pendeltågen som drabbades, även fjärrtåg och Arlanda Express fick snällt vänta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.